female with clear skin in the flowers
Lepota

EXODERM PEELING – REVOLUCIONARNA metoda za pomlajevanje kože na obrazu


Globoki Exoderm piling (kemijski piling) je revolucionarna in edinstvena metoda, ki ne samo, da odpravi brazgotine, pigmentacijo, gube in poškodbe od sonca, temveč tudi učvrsti kožo kot klasični face lift obraza, vendar brez rezanja in šivanja.

Velika želja po pomlajevanju kože na obrazu, odstranjevanju gub in obnavljanju mladostnega videza je vedno prisotna in tako je bil v 60-ih letih 20. stoletja razviti globoki fenolni piling, vendar ta ni mogel v zadovoljivi meri zategniti kože in ni bil primeren za vse tipe kože. S trdim delom za dosego čim boljših rezultatov, so leta 1986 dr. Fintsi in njegovi sodelavci v Izraelu prišli do formule Exoderma, ki je edinstvena metoda za rejuvenacijo (pomlajevanje kože) obraza.

Ta unikatna kemijska raztopina, ki se nanaša na obraz, odstrani površinsko plast kože, vendar tudi stimulira prerazporeditev kolagenskih in elastinskih niti, kar privede do zategovanja in napetosti  kože.

Exoderm piling se uporablja pri sledečih stanjih: prezgodnje staranje in poškodbe kože, ki jih povzroča izpostavljenost soncu, gube in slabo stanje kože, slaba kakovost kože po kirurških posegih, povešanje kože.

Exoderm piling odpravlja navedena stanja na varen, ne invaziven način, z dolgotrajnimi rezultati, in ga je mogoče uporabiti na vseh tipih kože.

Po EXODERM peelingu so osebe videti za 15 let mlajše.

Postopki obdelave pred posegom zajemajo oceno zdravstvenega stanja z laboratorijskimi analizami krvi in urina, EKG-jem. Poseg se izvaja v lokalni blok anesteziji.

Okrevanje po samem posegu traja 8-10 dni. V tem času se obraz neguje po posebnih navodilih, po potrebi se opravlja tudi pregled in posvet z zdravnikom.
Po tem času, lahko pacient na obraz nanese make-up ob uporabi kreme za obraz z zaščitnim faktorjem 50 (ZF 50+) naslednjih 3-6 mesecev.

Na Polikliniki Dr.Maletić, so edini licencirani v Jugovzhodni Evropi, ki delamo Exoderm piling z originalno formulo pokojnega dr. Yorama Fintsija in dr. Marine Lendau, svetovno poznane in cenjene dermatologinje iz Izraela. Ta formula za Exoderm piling dokazano daje najboljše rezultate. Ne uporabljajo formule International Medical Centra in gospoda Michaela Egera, ki ni doktor medicine in uporablja nezanesljivo kopijo Exoderma.

Rate this post